Politică de confidențialitate

Adresa sitului web este: https://www.psihologiedeva.ro.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Nu colectam sau stocam date personale sau de identificare

Cookies nu folosim

Comentarii dezactivate

Conținut înglobat de pe alte situri web

Articolele din acest site pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole,linkuri, etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară de la părți terțe și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

Cu cine partajăm datele tale

Nu partajam datele unor terti

Cât timp îți păstrăm datele 

Nu colectam sau stocam date personale sau de identificare de nici un fel

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Unde îți trimitem datele 

Comunicarile se fac scris pe adresa de email

Adresa de contact

ady_doc@yahoo.com

Informatii suplimentare

Sursa lite speed cache

Acest site utilizează caching-ul pentru a facilita un timp de răspuns mai rapid și o experiență mai bună a utilizatorului. Caching stochează o copie duplicată a fiecărei pagini web care este afișată pe acest site. Toate fișierele de memorie cache sunt temporare și nu sunt niciodată accesate de nici o terță parte, cu excepția cazului în care este necesar pentru a obține suport tehnic de la furnizorul de plugin-uri de memorie cache. Fișierele cache expiră după un program stabilit de administratorul site-ului, dar poate fi ușor curățat de admin înainte de expirarea lor naturală, dacă este necesar.

Akismet

Colectăm informații despre vizitatorii care comentează pe siturile care folosesc serviciul anti-spam Akismet. Informațiile pe care le colectăm depind de modul în care utilizatorul inițializează Akismet pe site, dar, de obicei, includ adresa IP a comentatorului, agentul utilizator, referentul și URL-ul sitului (împreună cu alte informații furnizate direct de comentator, cum ar fi nume, nume utilizator, adresă email și comentariul în sine).